Hoe zet ik een banner op?

Rollup-banner opzetten

De rollup-banner is het ideale systeem om snel op te zetten en af te breken. De banner trekt u aan de bovenzijde uit de box en klikt u vast aan het framewerk. Het oprol-mechanisme zorgt er voor dat de banner strak en stevig gespannen wordt binnen het frame.

Rollup banner

Bij het oprollen van het systeem klikt u eenvoudig de banner los van het frame. Door de spanning van de veer rolt de banner keurig en kreukvrij op in de box. De rollup-box is van licht aluminium en beschermt de banner optimaal. U schuift de Rollup-box in de gratis meegeleverde luxe en stevige box en neemt hem door de schouderriem makkelijk mee.

L- Banner opzetten

Eerst rolt u de banner af en vervolgens haalt u het framewerk uit de meegeleverde draagtas. U spant de banier recht in het aluminium frame. In de rug van de banner schuift u het statief uit waardoor de banner op spanning komt. Voordeel van dit systeem is dat u met één systeem, meerdere presentaties kunt geven. Immers kunt u ook andere prints in het systeem plaatsen.
 
banier opzetten<< terug naar de veel gestelde vragenGerelateerde vragenalgemene voorwaarden | veelgestelde vragen | bellen | e-mail
VisualMedia