Welke bestelstappen moet ik doorlopen?

Beurs-banner.nl levert 2 typen kwaliteits- banners. Het bestellen van een banner is makkelijk, snel en zeker voordelig!

Banners bestellen

Stap 1

Op onze bestelpaginavoert u het aantal banners in dat u wilt bestellen. U kunt meerdere banners van verschillende typen tegelijk bestellen met unieke prints. Let op, wij hanteren een tarief van € 8,00 voor verzendkosten.

Invoeren ordergegevens

Stap 2

Voer uw gegevens in. Het is mogelijk een afzonderlijk aflever- en factuuradres in te geven.


Betaling

Stap 3

Betalen kunt u doen via Ideal en per overboeking. Levering vindt plaats na ontvangst van uw betaling. Dit is tevens het moment dat de levertermijn in gaat. Opdrachten die een bedrag van € 500.- overstijgen kunnen uitsluitend per overboeking betaald worden.


Aanleveren bestanden

Stap 4

De print voor de banner moet in het juiste formaat en in de juiste resolutie aangeleverd worden. Details vindt u hier. Beurs-banner.nl voert geen veranderingen, cq. verbeteringen uit aan het door u aangeleverde bestand. Er zijn 2 manieren om het bestand aan te leveren:

- Via de upload tool. U upload het bestand dat op de banner gedrukt moet worden naar onze website. U geeft aan hoe vaak het bestand op een beursbanner moet worden gedrukt en welke afmeting banner u wilt. Het is mogelijk tegelijk bestanden te uploaden voor de L-banner en de Rollup-box banner. Een uitgebreide handleiding om bestanden te uploaden vindt u hier.

- een cd met bestanden kunt u naar ons toesturen. Dit kan naar:
Meester Penning B.V.
tav. Beurs-banner.nl
Postbus 2005
7900 BA Hoogeveen
 

Opdrachtbevestiging

Punt 5 U ontvangt een bevestiging en factuur van de opdracht. Wij houden u op de hoogte van de productie van uw beurs-banner. U ontvangt een bericht wanneer de banner afgestuurd wordt.<< terug naar de veel gestelde vragenGerelateerde vragenalgemene voorwaarden | veelgestelde vragen | bellen | e-mail
VisualMedia